fondo importado

7 de març del 2022

8 de Març 2022



De les paraules als fets: per la igualtat, tenim un pla


Arribem a un nou Dia Internacional de la Dona Treballadora. El 8 de Març, el dia més commemoratiu del moviment feminista. Amb moltes coses per celebrar i amb bastants temes per corregir encara. Hem aprovat una nova reforma laboral, la primera que no retalla drets a les persones treballadores, i també una important pujada del salari mínim fins als mil euros. Aquestes són dues mesures amb un fort impacte positiu en els col·lectius que pateixen més precarietat laboral, com són les dones.

Els plans d’igualtat, com a mesura indispensable de correcció de bretxa als centres de treball, seran al centre d'aquest 8 de Març a CCOO.
A l'Ajuntament de Sant Feliu aquest 8 de Març, per fi podem celebrar que comencem a caminar cap al nou Pla d'Igualtat. El 16 de febrer es va constituir la Comissió d'Igualtat, formada per representants de l'Ajuntament i de tots els sindicats amb representació. Per a la secció sindical de CCOO l'elaboració del nou Pla d'Igualtat és prioritària per avançar cap a una organització més igualitària i sense bretxa salarial.
Amb motiu del 8 de Març, CCOO organitza un extens programa d'activitats i actes reivindicatius, arreu del territori. Pots consultar l'agenda d'actes clicant aquí

Els actes centrals a Barcelona seran:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada