fondo importado

15 de febrer del 2022

Comunicat de CCOO febrer 2022


Febrer 2022

Paràlisi de l'activitat negociadora


Des de CCOO reclamem una major activitat negociadora a l'Ajuntament. En el que portem d'any, encara no s'ha convocat cap Mesa negociadora amb els sindicats i són molts els temes pendents que cal negociar ja.

Procés extraordinari d'estabilització del personal interí


És el tema més urgent que afrontem. El calendari és molt ajustat i cal posar fil a l'agulla ja! Des de CCOO hem registrat una instància sol·licitant informació de les places a convocar. Exigim a l'Ajuntament que es posi les piles.

Comissió d'Igualtat 


Amb la resta dels sindicats, hem demanat que es constitueixi ja la Comissió d'Igualtat. Fa mesos que es va aprovar la seva creació, però encara estem a l'espera de la seva constitució. Tot això no fa si no endarrerir encara més l'elaboració del nou Pla d'Igualtat, que ha de substituir el que tenim, que ja porta cinc anys caducat.

Relació de Llocs de Treball


Seguim a l'espera... L'Ajuntament ha presentat un calendari per desencallar la RLLT, que porta anys sobre la taula. Molt ens temem, però, que el calendari es comenci a incomplir des de bon començament... Per CCOO la RLLT i la posterior Valoració de Llocs de Treball haurien de ser prioritaris. No pot ser que triguem anys a tenir-les enllestides. Des de CCOO, hem reclamat reiteradament més transparència amb aquest tema i que se'ns faciliti la documentació.

Comitè de Salut i Seguretat Laboral


Reglament del CSSL Impuls a l'avaluació de riscos psicosocials Mesures correctores de prevenció en diversos àmbits de treball.

Formació


Revisió del Reglament de Formació. Propostes per tal de millorar l'abast de les accions formatives i la igualtat d'oportunitats.

Servei de Manteniment


S'està incomplint l'acord d'octubre de 2021, que va desbloquejar el conflicte al Servei de Manteniment. Exigim el seu compliment!



Per contactar amb nosaltres, pots adreçar-te a les teves delegades i delegats o bé enviar un correu a ccoo@santfeliu.cat

Atenció presencial al nostre local sindical ubicat a la Plaça Lluís Companys (al costat de Can Ricart), hores convingudes

http://ccoosantfeliu.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada