fondo importado

5 de febrer del 2021

CCOO impulsem la creació d’un Grup de treball per a l’elaboració del reglament del Comitè de Seguretat i Salut Laboral


Durant el 2020, un any marcat per la pandèmia, des de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament hem intensificat l’acció sindical en l’àmbit de la salut laboral. Doncs, per nosaltres, la seguretat i la salut a la feina són prioritàries.

Sens dubte, la pandèmia ha estat un enorme repte en l’àmbit de la salut laboral. Amb tot, no podem deixar de banda altres qüestions importants, algunes pendents des de fa temps, com ara la millora del funcionament del Comitè de Seguretat i Salut Laboral (CSSL).

En aquest sentit, a finals de 2020, CCOO vàrem impulsar la creació d’un Grup de treball per a la redacció d’un reglament de funcionament del CSSL que, ara per ara, no disposa de cap regulació del seu funcionament a nivell intern.

El Grup de treball ja s’ha constituït i està format per representants de l’Ajuntament i de totes les forces sindicals presents a l’Ajuntament. A partir d’aquí, toca posar fil a l’agulla per concretar i aprovar una proposta de Reglament.

CCOO ja ens hi hem posat i, en breu, presentarem la nostra proposta al Grup de treball. Esperem que la proposta de Reglament es concreti properament, ja que sens dubte serà una eina per a la millora de la tasca que es fa des del CSSL i, això, revertirà en millores per a totes i tots.

Paral·lelament, també demanem a l’Ajuntament la provisió immediata del Tècnic/a de prevenció. Aquesta incorporació no es pot demorar més, ja que és molt necessària per millorar de la gestió dels temes de seguretat i salut laboral.

Des de CCOO seguim treballant per la millora de les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada