fondo importado

12 d’abril del 2019

Acord sobre les baixes i els fons addicionals

Recentment, l'Ajuntament i els representants dels treballadors han arribat a un acord sobre les baixes i els fons addicionals:
  1. S'ha acordat el 100% del sou en cas de baixes, sempre i quan no es superi l'1% de baixes de curta durada, tenint en compte que les baixes a partir de 21 dies es consideren de llarga durada. Els criteris es revisaran semestralment.
  2. Fons addicional del 2018, s'ha aconseguit un acord que s'acosta molt a la proposta que va fer CCOO. Els fons addicionals s'aplicaran al complement específic i la proposta aprovada contempla els col·lectius pendents de l'anterior acord (2014-15), però actualitzant criteris: tècnics/ques de programa. Els fons addicionals del 2019 i 2020 es vincularan a la negociació col·lectiva de la valoració econòmica lligada a la Relació de Llocs de Treball, amb especial incidència en col·lectius com Escola de Música, administratius, Escoles Bressol, Biblioteca, auxiliars d’instal·lacions i informació, sense perjudici de la inclusió d’altres col·lectius, tot adoptant criteris establerts en el Pla d’Igualtat, en un sentit ampli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada