fondo importado

10 de gener del 2019

Augment salarial del 2,25% i proposta de CCOO sobre els fons addicionals

A la nòmina de gener s'ha de traslladar l'augment salarial del 2,25% aprovat pel govern central. A més a més, l'acord Estatal amb el sindicats de la Funció Pública i la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat 2018, fan possible l'aplicació de fons addicionals, a més a més, dels augments ja aplicats fins ara. Des de la secció sindical de CCOO de l'Ajuntament de Sant Feliu estem treballant en una proposta sobre els fons addicionals del 2018 per tal de destinar-los a plans d'igualtat.

Imatge sobre la bretxa salarialAixí doncs, des de CCOO proposem que els fons addicionals es destinin a col·lectius feminitzats amb bretxa salarial, identificats  laboralment  o amb diagnosi del Pla d’Igualtat, amb l'objectiu de recuperar l'equilibri salarial i continuar reduint qualsevol tipus de discriminació:

  • Personal de Serveis Socials Tècniques de programa Drets de ciutadania i Polítiques Socials
  • Tècniques de Promoció Econòmica
  • Educadores de les escoles bressol
  • Administratives/us
  • Auxiliars tècniques de la Biblioteca
  • Professores/rs de l'Escola de Música
  • Altres col·lectius identificats a la Relació de llocs de treball i la Valoració de llocs de treball, amb valors baixos de puntuació i, per tant, de complement específic. Com les/els  administratives/us amb horaris i competències no reconegudes ni valorades i els/les auxiliars d’instal·lacions.

Per al 2019, es proposa destinar, com a mínim, la mateixa quantitat global de productivitat aplicada pel 2018, aquesta quantitat es determinaria de la liquidació del Pressupost 2018.

CCOO també proposa traspassar imports de la productivitat al complement específic per a consolidar-la, com ja s'ha fet en algun cas el 2018.

Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada