fondo importado

14 de juny del 2024

Pla d'Igualtat: denúncia a Inspecció de Treball i represa de la negociació

CCOO denuncia l'Ajuntament a Inspecció de Treball i aconseguim que es reactivi la negociació del Pla d’Igualtat

En el comunicat anterior (22/5/2024) t’informàvem que, a finals d’abril, la secció sindical de CCOO havia presentat una denúncia a Inspecció de Treball per la falta de Pla d’Igualtat a l’Ajuntament de Sant Feliu. Doncs, avui, et podem anunciar que, després de mesos aturada, s’ha tornat a reactivar la negociació del Pla d’Igualtat.

 

La denúncia ha servit per tocar el crostó a l’Ajuntament i per refermar el compromís de CCOO amb la negociació del II Pla d’Igualtat.

 

👉La llei és clara: un cop s’inicia la negociació, tenim un any per enllestir el Pla d’Igualtat.

 

Sovint els plans d’igualtat es miren amb recel des de les organitzacions, perquè posen la lupa en aspectes que afecten al seu moll de l’os. Si a l’Ajuntament li costa moure’s, aquí està CCOO, apostant fermament per la negociació del Pla d’Igualtat, una eina que ens ha de permetre lluitar contra les desigualtats entre homes i dones.

El II Pla d’Igualtat ha de ser un projecte clau que ha d’impactar sobre múltiples aspectes del nostre dia a dia com a treballadores i treballadors de l’Ajuntament, tant en matèria retribuitiva, com en millors condicions laborals. Des de CCOO ens ho creiem i així hem treballat, estem treballant i seguirem treballant.

Et seguirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada