fondo importado

5 de maig del 2022

III edició de la Caminada pel Treball Digne i l'Economia Social i Solidària

El proper diumenge 8 de maig, CCOO Baix Llobregat i la Fundació Esperanzah organitzen la tercera edició de la Caminada pel Treball Digne i l'Economia Social i Solidària, batejada com La Caminada.

Aquesta iniciativa està adreçada a un públic intergeneracional i divers, amb l'objectiu que contribueixi a visualitzar els valors del treball digne i l'economia social. Al mateix temps, vol implicar l'activisme del Baix Llobregat a favor de la preservació del riu Llobregat i del seu entorn natural.

La Caminada té dos punts de sortida, Cornellà de Llobregat i El Prat de Llobregat, que acabaran al Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat, on trobaràs una zona de picnic per poder esmorzar i descansar tranquil·lament. També hi haurà una actuació de màgia per amenitzar l'esmorzar.

Els punts i horaris de sortida de la Caminada 2022 són els següents:
  • A les 9:30 h davant la porta de CCOO Cornellà, Ctra.d'Esplugues, 68. Distància: 4 kilòmetres
  • A les 9:30 h Parc del Riu (davant del Servei de recollida de neteja viària i l'empresa Alliance Healthcare) del Prat de Llobregat. Distància: 6 kilòmetres
En aquest enllaç podeu consultar els itineraris i recorregut.

Per poder inscriure't has d'entrar en el següent enllaç i fer una donació mínima de 5 €. Amb la inscripció tindràs dret a un bossa, una samarreta tècnica, ampolla d'aigua i petit esmorzar. També podràs fer la inscripció el mateix dia de la Caminada en qualsevol dels dos punts de sortida.

Enguany, les donacions de La Caminada aniran destinades a l'Associació Catalana per la Pau a la seva tasca d'acollida de refugiats i refugiades de la guerra d'Ucraïna.

Al lloc web www.lacaminada.cat pots trobar tota la informació.

Encara hi estàs a temps,

Inscriu-te a la Caminada pel Treball Digne i l'Economia Social i Solidària!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada