fondo importado

2 de maig del 2019

Caminada pel treball digne i l'economia solidària

El proper diumenge 5 de maig es farà la primera edició de la Caminada pel treball digne i l'economia solidària, organitzada per CCOO del Baix Llobregat i la Fundació Cívica Esperanzah. L'objectiu d'aquesta caminada popular és visibilitzar els valors del treball digne i de l’economia social i reivindicar la preservació del riu Llobregat. És una proposta lúdica, però també reivindicativa i de sensibilització, que s'adreça a un públic divers i intergeneracional.

La marxa s'iniciarà a les 9 h, simultàniament des de dos punts de sortida, Sant Feliu i Cornellà, i acabarà al Parc Fluvial de Sant Boi, amb un recorregut aproximat de 5 km. Pots decarregar-te el dossier amb tota la informació de la Caminada clicant aquí.


Les inscripcions a la Caminada es poden fer al web o en els punts d'inici, a Sant Feliu (plaça 8 de Març) i Cornellà (porta posterior de Can Mercader), abans de la sortida.

A partir de les 10.30 h, a l’esplanada del parc fluvial de Sant Boi es celebrarà l’acte central, que acollirà activitats infantils, musicals i esportives, un esmorzar popular i una àrea destinada a les entitats i els projectes socials del Baix Llobregat.

La recaptació de la Caminada Popular pel Treball Digne i l’Economia Solidària, que té una tarifa mínima d’inscripció de 5 euros, anirà destinada a la Fundació per a Joves La Carena, entitat promoguda per la Coordinadora contra la Marginació que acompanya alumnat del Baix Llobregat en el seu procés de formació per eixamplar les seves expectatives de futur.


La Secció sindical de CCOO de l'Ajuntament col·laborarà amb tasques de suport en la sortida Sant Feliu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada