fondo importado

30 de gener del 2019

Manifestació contra el tancament de Gallina Blanca Sant Joan Despí

Fa dos mesos, la direcció de Gallina Blanca va anunciar a la plantilla el cessament de l'activitat de la factoria de Sant Joan Despí per una requalificació dels terrenys, i una setmana després van comunicar el trasllat de la producció a Vallobar (Osca), amb el conseqüent impacte negatiu pels 70 treballadors i treballadores, entre ocupació directa i indirecta.

Des d'aquest moment, el sindicat de CCOO a Gallina Blanca ha encetat una sèrie de mobilitzacions i actuacions per revertir la situació i mantenir els llocs de treball i el projecte industrial a Sant Joan Despí. També des del primer moment el sindicat ha fet una crida ferma de la defensa del sòl industrial i la seva negativa a la requalificació dels terrenys.

Per donar continuïtat a la lluita sindical i la visualització pública del conflicte, CCOO ha convocat una manifestació pels carrers de Sant Joan Despí.

La manifestació tindrà lloc el proper dijous 31 de gener del 2019 a les 18:00h. El punt de sortida serà la Plaça del Mercat del barri de Les Planes per acabar davant l'Ajuntament de Sant Joan Despi (Cami del Mig, 9).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada