fondo importado

13 de setembre del 2018

Sentència judicial a favor del company Iago Vázquez

El company Iago Vázquez aconsegueix una sentència judicial que declara nul el seu acomiadament i li atorga la condició d'indefinit no fix

CCOO informa i fa avinent a tota la plantilla del resultat de la demanda judicial on el company Iago Vázquez Vázquez  reclamava la nul·litat del seu acomiadament després d'encadenar deu anys de relació laboral temporal amb l'Ajuntament de Sant Feliu. Ara es determina i es reconeix la seva condició d'indefinit no fix, a ser indemnitzat pel salari de tramitació pertinent i obre la porta al seu dret a la reincorporació a l'Ajuntament.

Des de CCOO ens felicitem per la sentència, que ha estat el resultat de molts mesos de treball i preparació del gabinet tècnic jurídic i, malgrat que l'Ajuntament està en el seu dret de recórrer-la, CCOO no entendria que l'equip de Govern prengui la decisió de malbaratar temps, esforços i diners públics lluitant contra la sentència favorable al company Iago Vázquez.

Des de CCOO volem fer públic que, tant en la demanda com en l'exposició dels fets, no s'han relacionat causes, ni indicis consistents, ni fets específics en que s'hagi produït una vulneració de la llibertat sindical. Amb tot, li donem mes rellevància a les dificultats i entrebancs que estan posant la majoria d'administracions per evitar i obstaculitzar la participació, concurrència i contractació, en cas de superar processos selectius, del personal temporal que està en expectativa de convertir-se en indefinit no fix, com a conseqüència de la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat de 2017. Des de CCOO, considerem això una vulneració dels drets i una discriminació i així ho estem combatent arreu.

Demanem a l'Ajuntament una reflexió assenyada i de sentit comú i que accepti la sentència favorable al company Iago Vázquez Vázquez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada