fondo importado

20 d’abril del 2017

Nova executiva de CCOO de Catalunya amb doble presència santfeliuenca

Foto: CCOO
Els dies 4, 5 i 6 d'abril es va celebrar a Barcelona l'11è Congrés de CCOO de Catalunya, que va escollir nou secretari general: Javier Pacheco Serradilla. La seva candidatura, l'única que es va presentar a la Secretaria General, va obtenir el suport del 91,48% dels delegats/des (556 vots a favor, 51 en blanc, i 1 nul).

Amb l'elecció del nou secretari general s'ha configurat una nova executiva en la que trobem dues persones vinculades a Sant Feliu. La nostra companya de l'Ajuntament Alba Garcia repeteix com a responsable de Dones, Diversitats i Polítiques LGTBI. Al nou òrgan de direcció s'incorpora també la santfeliuenca Cristina Torre, com a responsable d'Acció Sindical.

Una altra de les novetats de la nova executiva és el cornellanenc Toni Mora, secretari general del Baix Llobregat (2008-2014) i de la Unió Intercomarcal Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf (2014-2017), que assumirà la responsabilitat de Política Territorial, Acció Social i Migracions.

Clicant en aquest enllaç pot conèixer millor les persones que estaran al capdavant del nostre sindicat els propers anys. Cinc dones i quatre homes que conformen una executiva renovada i forta per afrontar els reptes de futur del nostre sindicat. Els desitgem bona feina i molta sort.

Més informació a la web: http://www.ccoo.cat/11congres/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada