fondo importado

7 de novembre del 2017

Comunicat conjunt de les seccions sindicals de CCOO i USOC de l'Ajuntament de Sant Feliu


MOBILITZACIONS PELS DRETS I LES LLIBERTATS

CCOO i USOC  considerem que la ciutadania d’aquest país s’enfronta a polítiques autoritàries molt greus per part del govern del PP, que són responsables d’un conflicte polític, institucional i, ara, impròpiament jurídic.

CCOO i USOC, com a organitzacions representatives dels treballadors/es de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ens hem sentim plenament concernits en la defensa de drets i llibertats que actualment s’estan posant en perill i per això organitzem una mobilització pels drets i llibertats, i manifestem la voluntat de col·laborar amb els espais unitaris i inclusius que treballin en el mateix sentit. La resposta ha de ser de cívica i ha d’involucrar el conjunt de la ciutadania.

Demanem al conjunt dels treballadors/es de l’Ajuntament la mobilització activa, cívica, crítica i lliure, i la participació en el conjunt de mobilitzacions que s’estan organitzant per les properes setmanes que s’aniran coordinant i intensificant.

CCOO i USOC són espais plurals i independents de qualsevol força política i per això entenem la diversitat d’opcions com un actiu a preservar i que ens fa forts/es. Treballarem sempre per les persones que hi formen part, les que hi poden ser simpatitzants o les que en algun moment o altre s’han sentit properes i ens han identificat  com a  eines  útils per defensar els drets laborals i socials de la classe treballadora i les classes  populars, aquest actiu el volem conservar com a una riquesa i un orgull.

CCOO i USOC ens manifestem clarament  per la llibertat de CUIXART, SANCHEZ, JUNQUERAS, BASSA, BORRÀS, FORN, RULL, MUNDÓ, TURULL i  ROMEVA.

CCOO i USOC reclamem al Senat la retirada de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Per això convoquem les accions següents:
  • 8 de novembre: concentració a les 12 h davant l'Ajuntament i centres de treball municipals.
  • 11 de novembre a les 17 h: recolzem la manifestació convocada a Barcelona per la Taula per la Democràcia, juntament amb l'ANC i Òmnium.

Seccions sindicals de CCOO i USOC de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada