fondo importado

17 de febrer del 2017

Sant Feliu acull el 2n congrés intercomarcal de la FSC

La Sala Ibèria de Sant Feliu va acollir ahir el 2n Congrés intercomarcal Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf de la Federació de Serveis a la Ciutadania. La secció sindical de CCOO de l'Ajuntament que participar activament en l'organització del congrés.
En el congrés es va fer balanç del treball realitzat en els diferents àmbits d'intervenció (acció sindical, negociació, eleccions sindicals, formació, assessorament, afiliació...), un balanç que va ser valorat pel plenari del congrés i aprovat per unanimitat. També es va presentar i debatre el Pla d'Acció de la Unió Intercomarcal i de la Federació Serveis a la Ciutadania, i finalment el Pla d'Acció del sindicat intercomarcal, que es va aprovar per unanimitat. Al llarg del congrés es van succeir intervencions que van incidir en el treball solidari dels companys de la secció sindical d'AENA i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. També va haver-hi una emotiva intervenció d'un delegat Agent Rural tot fent referència als dos companys assassinats i com el sindicat s'ha bolcat de manera solidària en suport de les families dels dos companys, i del cos d'Agents Rurals.

Finalment es van elegir les delegacions al congrés de la Unió Intercomarcal, al congrés FSC, al consell Unió Intercomarcal, al consell FSC, i la nova direcció del sindicat intercomarcal i secretaria general. El company Higini Pi va ser reelegit com a secretari general del sindicat intercomarcal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada